سنجش نیروی متخصص (سنم)
کد خبر:
تاریخ انتشار: -

برنامه وزارت صنعت برای خروج خودرو از رکود و معرفی 7 صنعت اولویت دار

برنامه وزارت صنعت برای خروج خودرو از رکود و معرفی 7 صنعت اولویت دار
عاون برنامه‌ریزی وزیر صنعت از تدوین برنامه ویژه پساتحریم و تهیه فهرستی از شرکتهای خارجی قابل مذاکره و برنامه خروج بازار خودرو از رکود خبر داد و 7 صنعت اولویت دار را اعلام کرد.

حسین ابویی در نشست خبری تشریح راهبردهای وزارت صنعت، معدن و تجارت، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا وزارت صنعت برنامه‌ای را برای حمایت از واحدهای تولیدی و نحوه مذاکرات خارجی در پساتحریم تدوین کرده یا خیر؟ اظهار داشت: وزارت صنعت سیاست‌ها و برنامه‌های راهبردی خود را در شرایط پساتحریم تدوین کرده و حتی در اختیار هیئت دولت نیز قرار داده است. البته در کنار این موضوع دولت نیز برنامه ویژه‌ای را برای حوزه اقتصاد در شرایط پساتحریم تهیه کرده است. 
وی با اشاره به اینکه در برنامه وزارتخانه راهبردهای چگونگی انعقاد قراردادها با طرفهای خارجی تدوین شده است، افزود: وزارتخانه در برنامه‌های خود شرکتهای مطرحی را شناسایی کرده تا با آنها مذاکرات برای افزایش همکاری‌ها انجام شود. البته باید این نکته را متذکر شوم که ایران در مذاکرات خود با طرفهای خارجی به دنبال منافع اقتصادی خود است و برای حفظ آن تمام تلاش خود را انجام خواهد داد. 
 
معاون برنامه‌ریزی وزارت صنعت با تاکید بر اینکه وزارتخانه و هیئت دولت برنامه‌ها و شرایط خود را در پساتحریم تهیه کرده اند، اظهار داشت: بخش خصوصی به عنوان مهره اصلی اجرای این برنامه ها معین شده است که باید در چارچوب این برنامه‌ها اقدام به مذاکره و همکاری با شرکتهای خارجی کند. 
 
ابویی تصریح کرد: در مجموع وزارت صنعت آماده همکاری و مذاکرات جدید با شرکتهای خارجی است. 
 
وی در پاسخ به سوال دیگر مبنی بر اینکه چرا وزارت صنعت شفاف‌سازی لازم را برای مدیریت بازار انجام نمی‌دهد تا از بروز تقاضاهای کاذب در سطح جامعه جلوگیری کند، گفت: مردم را نباید بمباران اطلاعاتی کنیم. مسلما وزارت صنعت برنامه‌های مختلفی را برای اطلاع‌رسانی مردم از وضعیت بازار در دستور کار خود دارد اما تمام این اطلاعات با پایش‌ها و اولویت‌بندی در اختیار مردم قرار می‌گیرد تا التهاباتی در سطح بازار به وجود نیاید. 
 
ابویی با اشاره به اینکه رکود حاصل از کاهش تورم را قبول ندارم افزود: دولت در شرایط فعلی برنامه‌ها و اهداف خود را به صورت اعم و غیراعم تقسیم بندی نموده است البته در مقطعی از بخش عرضه پشتیبانی بیشتری نسبت به تقاضا شده که این موضوع در آینده با مدیریت بیشتری همراه خواهد شد.
 
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین با اشاره به صنایع اولویت‌دار منتخب در برنامه راهبردی وزارتخانه ادامه داد: هفت صنعت خودرو، فولاد، نساجی و پوشاک، سیمان، تایر و تیوب، لوازم خانگی و صنعت کاشی و سرامیک به عنوان صنایع اولویت‌دار منتخب مشخص شده و برنامه راهبردی برای ارتقای آن‌ها به طور کامل تعریف شده است.
 
منبع : newslinktitle
تعداد بازدید: 452

ارسال به:

رویدادها